Tanzania is een onafhankelijk land gelegen aan de oostkust van Afrika. De hoofdstad van dit prachtige land is Dodoma, maar de grootste stad is echter Dar Es Salaam. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten: de naam Tanzania is een samenvoeging van de namen van twee landen. Namelijk de landen Tanganyika en Zanzibar, wat het resultaat oplevert; Tan Zan ia. Naast dit interessante weetje is Tanzania de perfecte uitkomst voor vakantiegangers. Zo kun je ervoor kiezen om op safari te gaan of kom je tot rust in één van de legio luxe hotels die dit land heeft.  

Een veelzijdige vakantie

Door de ruime mogelijkheden is het van belang om op de hoogte te zijn van wat dit exotische land te bieden heeft. Een Zanzibar vakantie is één van de meest populaire reizen onder toeristen. Dit is een eiland, gelegen aan de oostkust van Tanzania. Door dit droomachtige eiland lijkt het net alsof je je in een utopische film begeeft. Eindeloze witte stranden, een heerlijk zonnetje en een blauwe zee veroorzaken dat echte vakantiegevoel. Als je een superdruk jaar achter de rug hebt, is een twaalfdaagse all-inclusive een perfecte uitkomst waar je volledig tot rust komt.

Natuurparken

Een voorbeeld van een prachtig natuurpark wat je niet wilt missen is Tarangire National Park. Hier lopen de meeste olifanten ter wereld rond! Daarnaast zijn en er nog veel meer bijzondere dieren te vinden in dit park. Denk aan allerlei vogels, luipaarden, struisvogels, zebra’s, giraffen en nog veel meer. Een dierentuin aan variatie, maar dan lopen de dieren geheel vrij en blij rond. Een reis die je zeker mag missen, je kijkt je ogen uit!