Corona test afspraak inplannen voor je vakantie

Spanje verhuizen

Voor de meeste bestemmingen geldt momenteel geen negatief reisadvies meer. Als je op vakantie gaat, moet je vaak wel eerst een corona test doen. Het is afhankelijk van jouw vakantiebestemming of dit een PCR-test of antigeen sneltest moet zijn. Een corona sneltest online afspraak inplannen is heel verstandig voor je op vakantie gaat. Een corona test mag maximaal een bepaald aantal uur voor vertrek of aankomst zijn afgenomen, dus hou hier rekening mee bij het inplannen van je test afspraak. 

Wat is de sneltest? 

De sneltest oftewel SARS-CoV-2 antigeentest is een CE-IVD gecertificeerde test. Deze test toont antigenen aan en wordt afgenomen door middel van een slijm afname uit de neus. De sneltest is betaalbaar en betrouwbaar en je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt een certificaat in het Engels. Vergeet trouwens niet om je rijbewijs, paspoort of ID mee te nemen.

Mondkapjes gaan ook mee in je koffer

De langverwachte vakantie staat voor de deur. Maar eerst nog wat dingetjes doen. Je gaat je werk afronden, wasjes draaien, opruimen, huis aan kant maken, boodschappen doen voor onderweg en natuurlijk het inpakken van de koffers. Wat je daarvoor nodig hebt? Denk maar eens aan je zonnebril, muggenspray, dikke sokken, zonnebrandcrème, waterpistool, korte broek, rokjes, jurkje overdag, jurkje ’s avonds, bikini’s, zwembroeken, oorbellen, paspoort, contant geld. En dan is dit nog lang niet alles. In deze corona tijd gaan er nog meer spulletjes mee in je koffer. Je mondkapjes gaan dit jaar gezellig mee. Daar kun je er niet genoeg van meenemen. Dat kunnen ook de 6 laags mondkapjes zijn. Ook heel veel desinfecterend handcrème en handschoenen. Heb je dit allemaal bij je dan kun je rustig je bikini en teenslippertjes aan en genieten van die heerlijke cocktail op het strand..

Reisblog

Zorgverzekeringen vergelijken

www.moleskine.nl