Drones mee op vakantie waar moet je op letten?

De ideale camera om mee te nemen op vakantie, of je nou in je eentje, met twee personen of zelfs een hele groep bent is dit de gadget om mee te nemen. Doordat de beelden zo ongelooflelijk dromerig, vet en ontzettend mooi zijn kan de drone niet ontbreken aan jouw camera apparatuur op vakantie. Wel moet je op wat meer dingen letten als je een drone meeneemt aangezien en niet een kleine digitale camera is die je makkelijk kan meenemen.

Vliegen

Als je gaat vliegen is het slim om te denken aan hoe je het meeneemt per handbagage of in de koffer. In de koffer is het goed om te denken dat de koffer met alle apparatuur relatief zwaar kan zijn dus zorg dat je genoeg bagage gewicht hebt geboekt. Indien je het meeneemt per handbagage is ook gewicht natuurlijk belangrijk maar ook dat je er een slotje op de koffer opzet zodat mensen niet makkelijk erbij kunnen. Verder moet je deze keuze per persoon afwegen want bij een lange vlucht zou het steeds opletten of niemand bij jou koffer komt is het zeer vermoeiend dus dan zou de gewoon in het kofferruim een betere optie zijn.

Hotel

Met een hotel boeken kijk naar opties die een goede kluis aanbieden aangezien je de drone niet elke dag zal meenemen of gebruiken wil je hem veilig in het hotel kunnen laten. Drones zijn veel waard en ook erg gewild dus zorg dat je bewust ervan bent dat je er zuinig op bent.