Enkele campings in Frankrijk de revue te laten passeren

Pop_Up_Tent-300x225Enkele campings in Frankrijk de revue te laten passeren

 

Van vroeger weet ik nog maar al te goed hoe wij elk jaar, keer op keer weer, steevast Frankrijk als vakantieland bezochten. Ik heb er daarom echt speciale herinneringen aan overgehouden. Ergens zou je zelfs kunnen zeggen dat in het collectieve geheugen van ons gezin die vakanties erin gegrift zitten, ze lopen allemaal in elkaar over. Ik associeer de zomer dan ook met die vakanties en met Frankrijk als het land. Op de een of andere manier schijnt de zon er toch anders, is het licht er toch anders dan hier in Nederland. Het zijn de landschappen daar die maken dat ik er graag naartoe blijf terugkeren. Die enorme uitgestrekte en desolate vlaktes met hier en daar misschien een enkele boerderij of kasteeltje. Onomstotelijk staat voor mij vast dat het een prachtig land is, waar ik altijd veel plezier heb beleefd. Ik heb mijn vriend er gelukkig ook van kunnen overtuigen voor de aankomende zomer rond te kijken naar campings in Frankrijk, om er zelf weer eens een keer naar terug te keren. Ergens is het fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel rondgereisd hebben en prachtige plekken van de wereld gezien te hebben. Afgelopen zomer bijvoorbeeld, zaten wij nog met z’n tweetjes in Thailand. Natuurlijk is het magisch ook andere landen te ontdekken en te zien wat er allemaal nog meer is op deze wondere planeet, die je telkens blijft verrassen met z’n enorm mooie plekken overal weer. En toch voelt het in Frankrijk echt als thuiskomen en voelt dat voor mij pas echt als ontspanning. En daarom heb ik voorgesteld enkele campings in Frankrijk de revue te laten passeren. Die echte ontspanning, het even helemaal niks hoeven en gewoon lekker in je tentje zitten en eindelijk weer eens aan het lezen van een boek toe te komen, dat is voor mij pas écht vakantie.