Geweldig vakantiehuis in Spanje

Als jij ook regelmatig op vakantie naar Spanje gaat, zal jij ook weten dat de vluchten tegenwoordig niet meer duur zijn. De hotels maken de vakantie echter een stuk duurder. Dit hield ons tegen om meer dan drie keer per jaar naar Spanje te gaan. Maar hier hebben wij nu de oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk via Hi homes Spanje ons eigen vakantiehuis kunnen kopen!

Verhuren

Op de momenten dat wij zelf niet in ons huis verblijven, verhuren wij ons huis. Hihomesspanje.nl heeft ons precies uit kunnen leggen aan welke regels wij ons moeten houden. Dit lijkt allemaal moeilijk, maar het valt reuze mee. Wij verhuren ons huis een groot deel van het jaar en wij doen dit voor een schappelijke prijs, zodat wij onze klanten niet op te hoge kosten jagen. Onze klanten zijn allemaal erg enthousiast over ons huis en komen vaak ook meerdere keren terug.

Zelf genieten

Natuurlijk verhuren wij het huis niet het hele jaar, want daar hebben wij het tenslotte niet voor gekocht. Wij genieten meerdere keren per jaar zelf van ons huis. Soms vliegen wij zelfs maar voor een lang weekend heen en weer. Het is echt genieten in het geweldige huis. Ook de omgeving is prachtig, dus wij gaan er ook regelmatig op uit. Als jij ook een huis in Spanje zoekt, zou ik zeker eens contact opnemen met Hihomesspanje.nl. De kans is erg groot dat zij jou kunnen helpen met het vinden van jouw droompaleisje in Spanje!