Goedkoop huis kopen in Spanje

Huis kopen

Dit is allemaal mogelijk bij Puur Spanje. Puur Spanje is een familiebedrijf die hun liefde voor het land Spanje heeft vertaald naar hun bedrijf. Puur Spanje is een makelaar die huizen in Spanje verkoopt aan Nederlanders. Dit doen ze al vele jaren, door deze vele jaren ervaring kunnen ze je precies vertellen wat je kan verwachten van Spanje en een huis kopen in Spanje. Ze kunnen ervoor zorgen dat je een goedkoop huis kopen in Spanje makkelijk kan maken. Ze hebben vele huizen in de verkoop en zijn hier heel trots op. Ze hebben vooral huizen in de gebieden aan de kust die niet heel toeristisch zijn. Dit zijn perfecte plekken om te wonen, omdat alles in de buurt is maar je wel lekker rustig kunt wonen met mooie natuur en kust.

Fraai uitzicht

Aanpak van Puur Spanje

Ze werken heel persoonlijk dit zorgt voor een fijne samenwerking. Het eerst wat Puurs Spanje gaat doen als je in Spanje wilt gaan wonen is een gesprek met jou. In dit gesprek gaan ze met jou bespreken wat je zoekt in een huis en wat je perse wil. Vervolgens gaan ze voor jou op zoek naar een goed huis die perfect bij jou past. Als ze een paar huizen hebben gevonden kun je ze gaan bezichtigen in het land zelf. Als je een keuze hebt gemaakt wordt vervolgens alles geregeld van contract tot aan interieurbouwers.

Mooie villa

Erg klantvriendelijk

De mensen van Puur Spanje zijn heel klantvriendelijk. Ze luisteren goed naar je wensen en ideeën. Ze hebben veel kennis die ze naar je kunnen overdragen. De mensen communiceren goed met elkaar dit komt natuurlijk ook omdat ze familie van elkaar zijn. Verder hebben ze een goede service. Ze werken hard voor je en alles wat er gaande is wordt gecommuniceerd met jou als klant.