Het leukste vakantiepark van de Veluwe

De Veluwe die in de provincie Gelderland staat is ongeveer 19.200 hectares groot en staat bekend als de grootste vakantie plek in Noord- West Europa met zoveel natuur. Het is dus bij uitstek het leukste gebied voor vakantie met kinderen of gewoon om lekker van de natuur te genieten. Wij zullen het hebben over de 5 sterren camping; Vakantiepark Ackersate in de Veluwe.

Vakantiepark Ackersate; een mooie omgeving
Bij het uitzoeken van een vakantie bestemming kijkt men vaak naar de reistijd. Nou ik heb goed nieuws, want niet ver van de randstad ligt vakantiepark Ackersate. Dit park ligt aan de rand van de Veluwe en dus vlak langs de uitgestrekte bossen en heidevelden. Dit park is zeer ruim opgezet en de omgeving kan verder omschreven worden als een van de mooiste natuurparken. De omgeving kan verkend worden door bijvoorbeeld boswandelingen of fietstochten. Als u een boswandeling maakt kunt u vele dieren tegen komen zoals; vossen, eekhoorns, zwijnen, herten, konijnen en vele andere. Er zijn vele dorpen in de omgeving van het park die bezocht kunnen worden namelijk; Amersfoort, Voorthuizen en Barneveld. Op loopafstand (1,5 km) ligt Recreatiegebied Zeumeren, daar kunt u verschillende zandstranden bezoeken en er zijn verschillende sportactiviteiten zoals golfen, waterskiën, kanoën, wakeboarden enz. Er ligt ook een avonturen paradijs genaamd “Schateiland” dat ook wel als het grootste in Nederland word gezien.

Verblijven op Ackersate
Er zijn tal van mogelijkheden voor het verblijven op vakantiepark Ackersate. Er zijn een scala aan mogelijkheden om ongestoord van uw vakantie te genieten. U kunt er kamperen met uw tent of vouwwagen en er zijn luxe comfort plaatsen die ook voorzien zijn van privé sanitair. Heeft u uw auto volgeladen en de kids zijn ready maar u heeft geen tent, geen nood. Er zijn bungalows en chalets te huur en zelfs vakantie villa’s. Voor ieders budget is er een gepaste aanbieding te huur. U kiest zelf of u wilt huren of kamperen maar voor elke keus geldt dat u zult genieten van een prachtige omgeving en vele faciliteiten van het park. U kunt zelfs de mogelijkheden bekijken voor het kopen van uw eigen bungalow in de Veluwe!

Faciliteiten en activiteiten
Als u verblijft in het park dan mag u gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Er zijn fietsen te huur voor het verkennen van de omgeving. Vakantiepark Ackersate heeft een overdekt zwembad dat bestaat uit vier baden met twee super grote glijbanen. Er is ook een kinderbadje voor de iets kleinere bezoekers met fonteinen en kinderglijbanen. Voor diegene die een beetje willen relaxen; er is ook een Whirlpool. Een nieuwe aanwinst is het buiten bad dat in de koude dagen verwarmd is. Tijdens uw verblijf is er genoeg te doen voor jong en oud. U kunt heerlijk eten in een van deze restaurants maar u kunt ook lekker uw eigen potje koken nadat u de boodschappen heeft gehaald in onze vakantie winkel. Tegenover de ingang van het park ziet u de dierenweide en daar kunnen de kinderen van dichtbij de dieren bekijken en soms aaien en voeren.

Van jong tot oud voor een ieder is er dus iets te doen op Vakantiepark Ackersate.

Boek nu hier https://www.ackersate.nl/