High tea workshop is echt weer iets heel anders

De Hertogin van Bedford, heeft iemand weleens van haar gehoord? Enerzijds niet zo heel verwonderlijk aangezien ze in de 19e eeuw leefde. Maar, anderzijds is ze toch een soort van beroemdheid en dan met name als uitvindster van de high tea. Het feit dat wij, samen met miljoenen anderen op deze wereld, mogen genieten van dit innovatieve idee is aan haar te danken. Inmiddels mogen we met een gerust hart zeggen dat high tea een rage is.

high-tea logo_top (1)

Voor diegenen die nog niet weten wat een high tea precies inhoudt: om vier uur in de middag, het moment dat onze bloedsuikerspiegel wel een versnapering kan gebruiken, worden we getrakteerd op zoete en hartige hapjes. De keuze voor het soort hapjes wordt grotendeels aan de organisator over gelaten. De regel hierbij is wel dat het om fingerfood gaat. zoals een sandwich of cake. Het wordt geserveerd op een plateautje met thee.

Samen met de high tea is de high tea workshop sterk in opkomst. Het is weer eens iets anders dan een kook workshop. Tijdens deze high tea workshop leer je van een professional hoe je het beste de hapjes en versnaperingen kunt maken. Op het einde van de workshop mag je natuurlijk de hapjes opeten. Inmiddels worden deze workshops vrijwel in elke stad van Nederland georganiseerd.

Ben je op Internet aan het zoeken naar een high tea workshop, maar heb je te weinig tijd om iedere exploitant apart te benaderen? Kijk dan eens op Ietsdoenofferte.nl waar je, zoals de naam al zegt, offertes kunt vergelijken van verschillende recreatieve uitjes, zoals ook een high tea workshop.