Kies zelf je elektrische fiets uit met een gratis proefrit

Welke elektrische fiets je wil testen bepaal je zelf bij Amslod. Zo kun je gerust meerdere fietsen bestellen voor een proefrit. Ook komen wij met een vakkundige medewerker aan huis. Dit zorgt ervoor dat jij ook vragen kunt stellen. En uiteraard leggen ze je uit hoe de fiets werkt. Dit werkt namelijk het meest effectieve. Op een fiets moet je een gevoel hebben. En iedere fiets is wel weer uniek. Wij van Amslod vinden het belangrijk dat je goed over de aankoop kunt nadenken. Daarom hoef je ze niet meteen te bestellen. Tenzij je echt tevreden bent dan kan dit uiteraard wel.

De service van Amslod Fietsen

Naast de gratis proefrit bieden wij ook een uitstekende garantie. Tijdens de 2 jarige garantie periode komen wij bij je langs als er iets kapot is. Een vakkundige monteur zal dan de fiets repareren of het defecte onderdeel vervangen. Mocht het onderdeel niet op voorraad zijn dan kijkt de monteur of dit bij een van de winkels misschien wel het geval is. Zo kan hij je toch weer de weg op helpen. Maar daarnaast hebben wij ons eigen innovatieve accu systeem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat jij nog langer kunt genieten van de fiets zonder hem op te hoeven laden.  Dat kun je ook lezen in de Amslod ervaring die mensen geplaatst hebben. De klant is koning en wij doen er alles aan om de beste e-bike aan jou te leveren.

Zo kom je bij de perfecte fiets

Lees eerst eens de klanten reviews Amslod fietsen om te kijken waar je op moet letten. Zo hebben wij een middenmotor model waarmee je goed tegen de bergen in kunt fietsen. Maar ook kun je met deze fiets tegen de wind in fietsen. De fiets heeft namelijk aan zowel het voorwiel als het achterwiel ondersteuning zitten. Hierdoor fiets je ook in een constant tempo. De meeste mensen ervaren dit dan ook niet voor niets als de beste e-bike. Ook hebben wij elektrische fietsen met alleen aan de voorkant ondersteuning. Deze worden ook wel de voorwiel motor modellen genoemd. Doordat je maar op een plek ondersteuning hebt kun je langer fietsen met dezelfde accu. Er zijn zelfs mensen die hier meer als 50 km mee in de natuur gaan. Ook is hij nog eens een stuk stiller. Hierdoor kun je meer genieten van de omgeving.

Enkele tips waar je op kunt letten tijdens de aanschaf

Het is verstandig om goed na te denken over wat je van de elektrische fiets gaat verwachten. Zo kun je vooraf wel inschatten hoe je conditie is. Maar daarnaast moet je ook weten hoe de wegen zijn waar je op gaat rijden. Als je veel hellingen of bergopwaarts moet rijden dan kun je het beste voor een middenmotor model kiezen. Wil je juist in de weekenden genieten van een lekker dagje in de natuur? Dan ga je voor het voorwielmotor model waarmee je extra ver kunt fietsen. Lees ook aandachtig onze reviews door.