Kleine camping in Brabant, zeer leuk en bijzonder gezellig

kleine camping in Brabant

Elk jaar komen wij wel bij de kleine camping in Brabant. Het is hier altijd zeer gezellig en zeer rustig. Ooit zijn wij naar een ander kampeerplaats geweest en hier hebben wij het vreselijk niet naar de zin gehad. Elke keer als wij wilde douchen moest je achter aan sluiten in een zeer lange rij. Dan nog maar gezwegen over de drukte in de speeltuin. Wij waren daar toen voor de eerste keer en meteen ook voor de laatste keer. Hier wilden wij nooit meer heen gaan. 

Echter bleef de drang om te gaan kamperen nog wel bij ons borrelen. Maar door de slechte ervaring waren wij een beetje huiverig om naar een kampeerplaats te gaan. Tot wij op het internet de Gijzel zagen staan.Vooral het woord klein sprak ons bijzonder aan. Toch maar hier een plekje reserveren om te kijken of kamperen echt wel iets voor ons is. kleine camping in Brabant

Wat hebben wij genoten tijden ons verblijf op de kleine camping in Brabant

Een beetje huiverig hadden wij een week op de kleine camping in Brabant geboekt. De recensies die op de website stonden waren allemaal zeer positief en dit wilden wij wel meet eigen ogen gaan zien. Bij aankomst werden wij al hartelijk ontvangen door de campingeigenaren. Zij wezen ons de plaats waar wij die week mochten verblijven. Omdat wij hadden aangegeven dat wij met kleine kinderen kwamen, kregen wij een plaats rondom de speelweide. Hier konden onze kinderen spelen en hoefden wij niet mee te lopen. Vanuit onze tent konden wij hun in de gaten houden. Wij hebben het allemaal enorm naar de zin gehad en zijn helemaal verliefd geworden op kamperen. 

Wil jij ook een geweldig leuke vakantie beleven, boek dan ook een plek op deze camping. Je weet niet wat je overkomt, zo mooi en rustig is het hier.