Lampdirect en LED lampen!

 

 

 

 

 

 

 

Hartstikke leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag ga ik met jullie hebben over LED lampen. Mijn man en ik hebben ongeveer twee jaar geleden een vakantie huis gekocht, in de prachtige bergen van Zwitserland. Elk jaar zijn wij een half jaar in Zwitserland en een half jaar in Nederland. Wij zijn al op leeftijd en dit bevalt ons uitstekend. Natuurlijk hebben wij kinderen, en kleinkinderen in Nederland zitten. Vandaar dat we niet het hele jaar in Zwitserland blijven. Als je elk jaar een half jaar verblijft in een huis, wil je het natuurlijk ook leuk inrichten. S’avonds is het erg donker, en dan heb je natuurlijk goede verlichting nodig. Ik besloot samen met mijn man, om verlichting aan te gaan schaffen in Nederland, voor ons vakantiehuis. De prijzen van deze producten zijn namelijk veel hoger, in Zwitserland. Onze zoektocht begon op het internet, en binnen enkele seconde kwamen wij al terecht op de site van Lamp direct.

Top site!

Samen namen mijn man en ik een kijkje, op de site van Lamp direct. Binnen no time vonden wij dit al een top site. Er waren vele keuzes betreft lampen, waardoor deze site zeer interessant was voor ons. Na een tijdje de site te hebben bekeken kwamen wij terecht bij LED lampen. Deze lampen waren zeer interessant voor ons, omdat het energie besparende lampen zijn. Natuurlijk besloten wij onmiddellijk om deze lampen aan te schaffen!