Paraplu bedrukken doe je goedkoop en professioneel bij Max Giving

maxilia-logoMijn trouwe lezers weten van mij dat ik voor mij werk vaak in andere landen kom. Ik heb inmiddels dan ook vele zonnige en regenachtige bestemming bezocht. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen. Alles was ik in het buitenland mee maak deel ik graag met jullie. Ik geef ook vaak tips mee waar jullie zeker iets aan gaan hebben. Ik veel het vandaag over iets anders hebben, dus niet over ervaringen in het buitenland, maar gewoon een van in Nederland. Ik heb laatst namens de zaak een aantal paraplu’s besteld. Ik heb dit gedaan via maxgiving.nl. Het idee was om er het bedrijfslogo op te zetten. Ik was dus op zoek een een website dat aan paraplu bedrukken deed. Zo kwam ik dus uit bij deze firma. Omdat ik dus vaak bij andere bedrijven in het buitenland kwam leek ons dit een goede promotionele actie. Omdat je als buitenlander vaak meer opvalt krijg je aanzien van mensen. De bedoeling was om hier op in te spelen, doordat ze dan ook gelijk ons bedrijfslogo zien. Het plan was goed doordacht en uitgevoerd dus. Nu moest alles alleen nog goed gaan vanuit Max Giving. En ik kan jullie alvast verklappen, dat was ook zo.

240_240_Paraplu-4092 copy

Herkend in het buitenland

43074_10905401_YZoals gezegd is het mogelijk een paraplu bedrukken met logo of tekst er op. Dit kan in verschillende kleuren bij Max Giving. Zo kun je kiezen uit 1 kleur tot aan full colour. Ik had voor mijn bestelling ook nog de keuze uit verschillende soorten paraplu’s. Zo kon ik kiezen uit een inklapbare paraplu, een robuuste en trendy golfparaplu en een mega paraplu weer je met twee man onder kunt. Die laatste hebben we dan uiteindelijk ook gekozen, om aan te tonen dat geen taak te groot voor ons bedrijf is! Ben jij inmiddels ook geïnteresseerd, bezoek hun website dan maar.