Parkeren schiphol p3

Parkeren schiphol p3

 

Het blijft een geweldig iets dat het mogelijk is om elk jaar op vakantie te gaan. Het liefst zou ik gewoon daar blijven, ik vind dit kikkerlandje maar niets. Parkeren bij de luchthaven is echter nogal een gedoe. Parkeren schiphol p3? Dat kan tegenwoordig inderdaad. Maar toen ik begon met reizen was dit alles nog niet mogelijk. Er was een tijd dat het niet te doen was om met de auto naar de luchthaven te gaan. Dan moest je met de trein en dat was eigenlijk ook heel zonde, want je reis wordt er niet leuker van en het kost je ook nog klauwen vol geld omdat de trein tegenwoordig blijkbaar heel duur is. Het is helemaal niet prettig om met de trein te gaan maar het voelt ook niet goed om je auto achter te laten op een plek die je niet vertrouwt. Parkeren schiphol p3 heb ik echter hele goede ervaringen mee en kan ik iedereen aanraden. Het is alleen heel jammer dat ze hier pas zo laat mee kwamen. Vroeger moest ik mijn auto ver weg zetten en wel een kwartier of twintig minuten reizen om bij de luchthaven te komen. Het is toch gekkenwerk om dat te doen. daarom probeerde ik mijn auto dichterbij te zetten maar al snel merkte ik dat zoiets niet te doen is. Ze slepen je auto weg als deze te dichtbij staat omdat het dan een illegale parkeerplek is.