Vakantie uitstapjes

Misschien heb je al iets geboekt voor deze zomer of sla je deze vakantie toch even over. Het is altijd leuk om na te denken over een zomervakantie. Of dat nou al in december is of toch nog in juli. Misschien heb je wel kinderen die vastgebonden zitten aan een schoolvakantie en ben je verplicht om in het hoogseizoen op vakantie te gaan. Of misschien kan je lekker samen met je partner op vakantie en kan je zelf kijken wanneer je gaat. Het is lekker om al in juni op vakantie te gaan maar in september is het op veel plekken ook nog erg mooi weer.  

Stedentrips in Europa 

Naast een reguliere zomervakantie is het af en toe ook eens leuk om er tussen uit te gaan voor een stedentrip. Verschillende plekken zoals Valencia, Lissabon, Barcelona of Sevilla zijn allemaal leuke bestemmingen voor een stedentrip. Op deze locaties kan je genieten van zon, strand, cultuur en heerlijk eten en drinken. Overdag even lekker cultuur snuiven en in de avond naar de leuke winkelstraatjes en verschillende restaurantjes, wie wil dat nou niet? De gemiddelde duur van een stedentrip zit tussen de 3 en 5 dagen. Een stedentrip in Valencia is de ideale bestemming voor een lekker weekendje weg. Van gezellige straatjes en restaurantjes tot de prachtige centrale markt van Valencia zorgen er allemaal voor dat jij je ongetwijfeld wel zult vermaken. En het mooie aan Valencia is dat er genoeg brede zandstranden zijn waar je ook heerlijk kunt genieten van de zon en de zee.  

Stedentip in eigen land 

Maar als je aan vakantie denkt hoeft dat niet perse altijd in het buitenland te zijn! Ons eigen land heeft ook heel veel mooie steden en plekken waar jij prima je zomervakantie kunt doorbrengen. Een Scheveningen hotel of een huisje aan het strand. Dan heb je toch een beetje dat vakantie gevoel maar je hoeft er niet mega ver voor te reizen.  

All inclusive 

Als je nou niet zo van het actief bezig zijn bent en je eigenlijk het liefst de hele dag lekker wilt relaxen, zonnen, zwemmen en eten dan is een all inclusive vakantie iets voor jou! Bekende bestemmingen voor all inclusive hotels zijn Turkije, Egypte, Griekenland en de Canarische eilanden. Bij alle bestemmingen is het vrijwel altijd heerlijk zonnig en warm. Er zijn verschillende all inclusives waar je uit kunt kiezen.  Als jij dus echt ultiem wilt genieten op je zon vakantie en je graag tot bij je ligbed bediend wilt worden dan is een all inclusive vakantie de perfecte keuze voor jou!