Vakantiehuisje huren in de Veluwe

Een vakantiehuisje huren in de Veluwe doe je natuurlijk bij eekhoornnest.nl. De reden waarom ik dit aanraad is omdat ik hier met veel plezier mijn vrije tijd doorbreng samen met mijn dochter. Wij hebben een druk bestaan en daarom is het gewoon nodig om af en toe dat moment van ontspanning te nemen. Ik werk heel veel, mijn dochter zit op twee verschillende sporten en hierdoor vliegen de weken voorbij. Wanneer wij in de accommodatie van dit park zitten, dan hebben wij een mooie bosomgeving om ons heen. De tijd vergeten wij dan even en niets moet. Dat is nog eens een echt vakantiegevoel!

vakantiehuisje huren in de veluwe

Opgeladen thuis komen

Een vakantiehuisje huren in de Veluwe, dit staat ook voor de aankomende zomervakantie op de planning. Wij kijken hier dan ook erg naar uit. Wij nemen altijd veel spelletjes mee zodat wij ons goed kunnen vermaken na een dag bijvoorbeeld in het bos te hebben gewandeld. Zodra mijn dochter op bed ligt, dan ga ik lekker voor de accommodatie zitten met een goed boek. Zodra wij weer naar huis gaan, is het heerlijk thuis komen omdat wij weer volledig zijn opgeladen om ons drukke bestaan weer op te kunnen pakken.

Wij zijn al op diverse parken geweest in Nederland maar deze behoort absoluut tot onze favoriet. Voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten en daarom wens ik iedereen een leuke tijd bij dit park toe!

vakantiehuisje huren in de veluwe