Vast je zomervakantie vergelijken is erg slim!

1849823652193980898Vast je zomervakantie vergelijken is erg slim!

 

Het lijkt misschien onrealistisch om er al mee bezig te zijn, met je aankomende zomervakantie vergelijken, maar bedenk je eens dat het alweer bijna maart is. Met het oog daarop ben ik nog maar een maand of vier verwijderd van mijn vakantie en lijkt je zomervakantie vergelijken ineens niet zo heel raar mee. Bovendien ben ik er graag vroeg bij, want ik moet dat op mijn werk altijd op tijd doorgeven, omdat iedereen natuurlijk in een bepaalde periode vrij wil. Ik ben er op tijd bij geweest en heb nu de ultieme luxe dat ik drie weken achtereen vrij heb gekregen, aan het begin van de zomer, rond juni en juli. Het is natuurlijk ergens altijd wel een beetje tricky als je zover van tevoren al weet wanneer je vrij bent, want in Nederland is het altijd maar de vraag of het dan ook lekker weer is hier. Daarom heb ik besloten twee weken in te boeken voor een vakantie aan het strand van een ver land. En een zomervakantie vergelijken is dan wel heel handig, bovendien kom je op de leukste ideeën om inspiratie op te doen voor je eigen vakantie. Ik heb lekker een halve week vrij voor ik vertrek en ik kan dan nog lekker op mijn gemak inpakken, ik hoef dan niet direct te vertrekken. Ook bij terugkomst heb ik nog even de tijd lekker te aarden hier in Nederland. En mijn bestemming is ook al bekend, ik vlieg op en neer naar Hongarije. Daar is de lekker weer garantie erg hoog en bovendien is het een heel goedkoop land – en het belangrijkste is natuurlijk dat het er prachtig is! Ik kijk er dan ook nu al onwijs naar uit, het kan me niet snel genoeg vakantie zijn!