Verblijf Les Cammazes

Afgelopen jaar ben ik op vakantie geweest met mijn familie naar Zuid-Frankrijk in het park Les Cammazes. We wilden altijd al een vakantiehuis huren in Frankrijk. De boeking verliep vlot via www.francecomfort.com en voor ik het wist zat ik in een prachtige villa in het park. We hadden het zwembad op een steenworp afstand en je kon buiten gewoon de Middelandse Zee ruiken. De ligging van het park in de omgeving was niks minder dan perfect, mooie uitzichten en ook vlakbij de Cité van Caracassone. Elke cent meer dan waard om een prachtig verblijf te hebben in het kustgebied van de zee.

VDS_-_park_4-210x115-crop-fff

DLF_huis_2-210x115-crop-fff

zwembad-210x115-crop-fff
Fantastisch!

De algehele ervaring was prachtig. De medewerkers van het park waren vriendelijk en behulpzaam, spraken uitstekend engels en stonden altijd klaar om je te helpen. ‘S avonds was er ook genoeg te doen, in je eigen villa, dan wel in het dorpje dat om de hoek van het park ligt. We zijn ook veel naar Lac st Ferreol geweest, heerlijk ontspannen met lekker weer en recreatie. Het was in ieder geval een onvergetelijke ervaring en ik kan eenieder aanbevelen om er zelf ook eens naartoe te gaan. Ik heb er in ieder geval geen seconde spijt van gehad. Mijn beste vakantie in Zuid-Frankrijk tot nog toe!