Verwachting camping 2014

Verwachting camping 2014

Ik zit in een pleeggezin, elk weekend ga ik daar naar toe. Ik woon ook nog bij mijn moeder, maar omdat zij niet altijd even goed voor mij kan zorgen, ga ik in het weekend naar een soort oppas ouders. Ze zijn erg leuk en ik vermaak mij er goed, ik mag altijd mee met leuke dingen, zoals een dagje pretpark en ga zo maar door. Mijn moeder kan dit zelf niet betalen maar vindt het heel leuk voor mij dat ik er nu wel heen kan. Afgelopen keer moesten we nadenken over de verwachting van de camping 2014. Ze gaan namelijk elk jaar naar de camping, met heel veel vrienden en kinderen, en dan gaan ze allemaal leuke spelletjes doen en dergelijke. Ik kreeg ook een briefje met verwachting camping 2014 er op. Ik was een beetje verlegen, want ik ben nog nooit mee geweest en wist niet of ik nou mee mocht of niet. Ik liet het briefje camping 2014 dus ongeschreven. Tot dat mijn pleegvader naar mij toe kwam en zei dat ik echt wel wat op mocht schrijven. ‘Mag ik mee dan?’ vroeg ik verlegen. Hij moest lachen en riep ‘Tuurlijk!’. Ik was door het dolle heen, ik heb al zoveel verhalen gehoord over deze zomers en kon niet geloven dat ik mee mocht naar de camping 2014. Ik schreef van alles op, dat ik graag spelletjes wilde doen, en met andere kinderen wilde spelen en lekker wilde eten. Mijn lijstje was het langste van iedereen en mijn pleeg broertjes en zusjes moesten lachen omdat ik zoveel schreef. Mijn pleeg moeder zei toen dat dit voor mij de eerste keer werd, dus dat het logisch was dat ik zoveel verwachtingen had.