Voordelig uit met korting

Voordelig uit met korting

 nappas

Ik wil graag leuke dingen doen met mijn gezin, maar helaas is het erg duur tegenwoordig om zomaar ergens naar toe te gaan. En omdat de centen niet hard genoeg binnen komen, moet ik het doen met goedkope aanbiedingen, om mijn kinderen toch plezier te laten beleven. Voordelig uit met korting, hoe doe je dat. Gelukkig heb ik veel vriendinnen die met hetzelfde probleem zitten, en een vriendin kwam laatst met de NapPas, met deze pas heb je veel kortingen en kan je dus voordelig uit met korting. Ik ging er wat meer informatie over op zoeken en zag dat je met de pas kortingen krijgt op meer dan 200 dagjes uit. Zoals bijvoorbeeld attractieparken, dierentuinen of speeltuinen. Genoeg mogelijkheden dus! Er waren zelfs kortingen en aanbiedingen op indoor speelparadijzen, als het bijvoorbeeld slecht weer is. Je hoeft alleen maar de pas te laten zien bij de entree om de korting te ‘innen’. Je betaalt weinig voor een pas, dus ik besloot er gelijk een aan te schaffen. Een investering die je er makkelijk uithaalt. Ik ben gelijk een uitje gaan opzoeken. En een paar dagen later heb ik de kinderen verrast met een ontzettend leuk uitje, ze waren er echt ontzettend blij mee. Leuk om die dankbaarheid te zien, daar kan ik enorm van opleven. We hebben nu verscheidende andere uitjes in de planning staan. Dit wordt een leuk jaar. En voordelig uit met korting, dat kan dus zeker op een goede en leuke manier.