Waarom Buitenhof De Leistert de beste vakantiebestemming is

Leistert

Als jij van plan bent van jouw vakantie een luxe maar toch betaalbare ervaring te maken, dan zul je zeker de vakantiebestemming De Leistert moeten bezoeken. Uiteraard kun je eerst de site bezoeken. Hier vindt je alle informatie en wordt je gestreeld met de mooiste sfeerbeelden van het recreatieoord.

 Recreatiepark

Leistert

 Het park die in Limburg ligt, biedt ons zeer goede voorzieningen en vele faciliteiten. De vakantiebestemming is een van de meest populairste in heel Europa. Het park biedt comfort en luxe en is gerankt als een van de vijf sterren recreatieparken. Het Buitengof biedt bungalows en Lodges en bevindt zich te midden van Limburg, nabij het plaatsje Roggel.

Het recreatiepark is in feite een vakantieboerderij die is opgedeeld in tweeen. Naast het Buitenhof vinden we ook de Camping. Dit is een kindvriendelijke camping voorzien van vele faciliteiten en mogelijkheden zoals fietstochten, speeltuinen, en sportfaciliteiten zoals Beachvolly en Basketbal. Bovenal niet te vergeten is het tropisch zwembad, voorzien van waterglijbanen en een vijver waar je in alle rust kan vissen.

Camping

 Richting Limburg

De rit naar Limburg valt reuze mee. Afhankelijk van waar jij je bevindt, kan deze rit wel anderhalf uur duren. De Leistert is gelegen net voordat je het plaatsje Roggel bereikt. Uiteraard heb je via de website vooraf jouw vakantie bestemming geboekt. Hier heb je pasjes voor ontvangen, waarmee je je met jou gezin mag aanmelden bij het oord. Je bent er eindelijk en komt aan bij het hefboom, waar je het programma ontvangt. Wat ziet het er prachtig uit; de verschillende Bungalows aan weerszijden op een rij, het mooi landschap en bovenal de rust. Mijn vakantie bij het Buitenhof is er eentje van die ik nimmer zal vergeten. Het is zeker het herhalen waard en een aanrader.