Wat te doen op de Veluwe als het regent?

Het kan altijd regenen. Vooral in een klein kikkerlandje als Nederland regent het natuurlijk vaak. Het is natuurlijk enorm jammer als je in een regenachtige week net een huisje huren Veluwe hebt geboekt of als je in deze periode net een weekendje Veluwe 2 personen hebt geregeld. Gelukkig hoef je je nooit te vervelen op de Veluwe. Het is altijd enorm leuk op de Veluwe, zelfs als het regent! Wil je weten wat je allemaal precies kunt doen als het regent op de Veluwe? Lees dan snel verder!

Wil jij graag een Vakantiehuis Emst huren? Klik dan snel op de knop.

Bioscoop

Een van de dingen die je op de Veluwe kunt doen als het regent is naar de bioscoop gaan. Het gaan naar de bioscoop is echt een leuk uitje. Kijk van tevoren even op de website welke films er op dit moment in de bioscoop draaien. Het is daarnaast ook een goed idee om van tevoren online al een kaartje te hebben gekocht. Op deze manier kom je niet voor een teleurstelling te staan. Koop een bak popcorn en je favo frisdrank in de winkel en geniet van de leukste films op het witte doek!

Spa

Een ander leuk idee is om een dag naar de spa te gaan. De Veluwe zit bomvol verschillende spa’s waar jij helemaal tot rust kan komen. De meeste spa’s zijn voornamelijk binnen, dus het is de perfecte plaats om te zijn als je op zoek bent naar een uitje op een regenachtige dag. Een sauna, massage, bubbelbad, even heerlijk een momentje voor jezelf.