Wat zijn de factoren als de beste, mooiste en leukste cruise wil boeken? Als eerste kijk je naar de locaties die je gaat bezoeken met de bepaalde cruise. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar wat voor publiek eropaf komt want als je met een familie gaat wil je niet met allerlei dronken tieners zitten. Natuurlijk is het kijken wat voor boot het is en welke luxe er beschikbaar is ook een handig iets om naar te kijken. Met alles waar je moet kijken is het laatste wat handig is, waar start de cruise? Gaat de cruise vanuit Rotterdam terwijl je in Groningen woont dan kun je misschien beter een andere kiezen.

Norwegian Escape

Dit is een perfecte cruise voor de hele familie, waarom? Er is een hele gave glijbaan en zelfs een totaal wildwaterpark op de boot beschikbaar en je vaart rond in de Caraïben. Voor de ouders is er natuurlijk ook een spa en wat nog meer.

Harmony of the Seas

Wie het groot wil uitpakken is dit zeker een goede optie want dit is namelijk het grootste cruiseschip ter wereld. Hier heb je letterlijk alles, het is een varende stad om het zo te zeggen.

Queen Mary

Voor de wereldreizigers moet je hier zijn aangezien het langs Dubai, Hongkong, New York, Kaapstad en nog veel meer bezoekt. Al is dit niet het enige waar de Queen Mary voor bekent is ook de gave shows die de boot aanbiedt zijn de moeite waard en al helemaal als de cruise vanaf Rotterdam vertrekt.