Welke dames sneakers zijn de must have voor de vakantie?

De vakantie is pas net begonnen, dus het is tijd om de nieuwste modetrends nader te bekijken. Welke dames sneakers zijn in dit jaar en welke mogen niet ontbreken in jouw schoenenkast? Hoewel je ieder jaar en soms zelfs ieder seizoen wel nieuwe schoenen wilt hebben, zijn deze schoenen zo mooi en fijn dat je ze liever jaar in jaar uit draagt. Klik hier voor blauwe sneakers voor dames of lees eerst meer over de schoenentrend van dit jaar.

De dames sneakers van ZOO Footwear

Dit jaar kun je er niet om heen: de trendy sneakers van het schoenenmerk ZOO Footwear. Het model heet ANGIE en is een hippe dames sneaker. Het fijne aan deze schoen, is dat je ze het hele jaar door kunt dragen. Zelfs in de winter. De schoenen zijn namelijk van glad en nubuck leer gemaakt dat geïmpregneerd is. Dankzij het Aquastop membraan houd je droge voeten, ook al loop je door een diepe plas of sneeuw.

ANGIE is een sneaker met dikke zolen. Meestal is deze zool wit, met zwarte strepen. Behalve bij twee modellen, daarbij zijn de zolen zwart en bruin. De sneaker is uitgevoerd met lange veters. Hierdoor kun je de schoenen ook dragen als je een hoge wreef hebt. Je verstelt gewoon de veters, waardoor de schoenen ruimer gaan zitten.

De sneaker van ZOO Footwear loopt super lekker, dankzij het aangename voetbed. Dit voetbed kun je ook uit de sneaker trekken, waardoor je jouw eigen zooltjes erin kunt doen. Zo tover je deze sneakers om naar orthopedische schoenen. Wat handig!

Het model ANGIE is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, geel, rood, bruin en roze. Klik hier voor de blauwe sneakers voor dames. Doordat de sneakers in zoveel verschillende kleuren beschikbaar zijn, bestel je de schoen die past bij jouw stijl. Draag je graag felgekleurde kleding? Dan kies je ook voor een felgekleurde schoen. Maar als je liever een neutrale kleur schoen draagt, kan dat natuurlijk ook. Jij bepaalt wat het beste bij je past.

Klik hier voor blauwe sneakers voor dames

Ben je specifiek op zoek naar blauwe schoenen? Klik hier voor blauwe sneakers voor dames. Blauw is het helemaal dit jaar. Je hebt keuze uit de kleuren Dark Denim en Happy Blue. Dark Denim is volledig blauw, behalve de witte accenten, zoals de witte veters en zwarte strepen in de zolen. ANGIE Happy Blue is deels blauw, deels grijs en deels zwart en heeft ook nog witte accenten. De veters van deze schoen zijn zwart. Blauw is makkelijk te combineren met diverse kleuren. Zo staan de dames sneakers geweldig onder een jeans. Je kunt dan nog kiezen tussen de hippe wijde pijpen spijkerbroek of een skinny jeans. Maar ook onder een zwarte of bruine broek staan deze schoenen goed. De sneaker heeft een verhoogde zool, wat ook helemaal je van het is dit jaar. Als stijlicoon loop je er dus goed bij met deze mooie sneakers. Ga snel naar de website van ZOO Footwear en bestel jouw trendy schoenen.