Wij vonden onze perfecte vakantie op www.Happyxtravel.nl

logo (23)Wij vonden onze perfecte vakantie op www.Happyxtravel.nl

Via alle informatie die wij hebben verzameld op www.Happyxtravel.nl, hebben wij de keuze gemaakt om naar Istrië in Kroatië. Wij konden uitgebreid een keuze maken en ook meteen via www.Happyxtravel.nl de vakantie boeken. Tegenwoordig hoef je niet meer door stapels aan tijdschriften te bladeren en kan je nu gemakkelijk via www.Happyxtravel.nl je hele vakantie gaan regelen. Ik en mijn man gaan dit jaar voor het eerst zonder onze kinderen op vakantie. Zij zijn nu groot genoeg en willen niet meer met hun ouders maar met vrienden op vakantie. Zij gaan naar Zeeland en dat is wel zo prettig zo heb ik het gevoel dat ze nog redelijk dicht bij huis zijn voor het geval er wat is. Maar mijn man kent mij inmiddels goed genoeg om te weten dat ik mij toch zorgen ga maken zodra ze allemaal weg zijn en wij thuis zitten. Dus daarom hebben wij samen een leuke vakantie geboekt om te gaan genieten en de kinderen te leren loslaten. Er zijn genoeg vrienden en familie om ons heen die in welk geval dan ook meteen in Zeeland kunnen zijn vertelde mijn man en hij had gelijk. Ook wij moeten gaan genieten van een vakantie want thuis blijven is geen optie. Zo kom je veel te snel weer in de dagelijkse sleur en dat is niet de bedoeling van een vakantie samen. En zeker niet als dit weer onze eerste vakantie samen gaat worden na zestien jaar!